Deedee voor al uw presentaties

Op zoek naar een spreker of presentatie voor uw evenement met een andere insteek? DeeDee is extravagant en tegelijkertijd uiterst professioneel.

“Met jarenlange ervaring als presentatrice op grote, kleine, officiele en informele evenementen en medewerkig aan diverse televisieprogramma’s ben ik in staat om op ervaren wijze een unieke draai te geven aan de presentatie tijdens uw feestje of (bedrijfs)evenement.”

Presentatie

Op zoek naar een spreker voor uw evenement met een andere insteek? DeeDee is extravagant en tegelijkertijd uiterst professioneel.

Zo heb ik onder andere in 202 het tv prohgramma ‘Drag S.O.S. mogen presenyteren voor RTL5/Videoland, Amsterdam Pride Main stage in 2017, als spreker opgetreden bij de Gouden Gloeilamp (Nederlandse onderscheiding voor de reclame wereld), ING, Gemeente Den Haag, enkele ministeries,  Superball Amsterdam (Paradiso) gepresenteerd en The Dutch Fantasy (het Nederlandse antwoord op de Chippendales). In 2014 ben ik als presentatrice betrokken geweest bij het televisie programma ‘Miss DeeDee’s Culturele Safari in Rotterdam’ voor de publieke zender OPEN Rotterdam.

  • Professionele spreker
  • Presentatrice
  • Uniek en uitdagend

DRAG QUEENS

Sinds halverwege jaren 90 is travestie in Nederland veranderd, veelal door Amerikaanse invloeden. Travestie werd Drag en een Travestiet een Dragqueen. Dragqueens zijn heden ten dage niet meer weg te denken, zij brengen leven in de brouwerij, doorbreken de sleur en maken van elk feestje een ware happening! In gala of disco outfit, met een knipoog en een glimlach.

Diverse presentaties, diverse gelegenheden:

Contact Opnemen

E-mail: info@deedeesdollhouse.nl
Telelefoon: +31(0)70 3665166

Enkele van onze opdrachtgevers:
ING bank, Amsterdam Pride, Superball, W-Hotel Amsterdam, Holland Casino’s, Kinky Kappers Rotterdam, MAC Cosmetics, We are The Hague, Uber, Ikea, Gemeente Den Haag, Benedict, bioscoopfilm Chez Nous, Drag S.O.S. op RTL 5/Videoland, Milkshake Amsterdam, Midzomergrachtfestival Utrecht, COC Den Haag en meer..

 

Social Media:

Stuur mij een e-mail en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!