Decolleté by DeeDee

Ja! Je wil de illusie compleet maken, je look afmaken en eindelijk een decolleté kunnen dragen in plaats van je vullingen in je jurk zien te houden…

DAT HAD IK NOU OOK!

 

Fake boobs die niet van echt te onderscheiden zijn!

Al meer dan 10 jaar maak ik -daarom- de super-realistische borstplaat die ik sindsdien draag, Decolleté by DeeDee ®. De uit Amerika overgewaaide ‘breastplate’, zoals gezien bij onder andere de meiden van RuPaul’s Dragrace, is nu gewoon te bestellen in Nederland!

Het grote verschil is dat door ons elke borstplaat met de hand gekleurd wordt voor een zo realistisch mogelijke look. Zelfs in daglicht hebben mensen moeite deze illusie te begrijpen. Zie detailfoto’s hieronder, de borstplaat lijkt werkelijk op ‘mensenhuid’

Hoe te dragen?

Door handig gebruik te maken van bijouterieën of accessoires is de nekrand makkelijk te verbergen, de zijkanten en onderkant worden over het algemeen 🙂 door kleding aan het oog onttrokken.

Bestelling

Bestellen is simpel. Wat wij nodig hebben van jou is een email op info@deedeesdollhouse.nl met daarin jouw keuze voor gewenste kleur, welke van de drie cupmaten, de maat van jouw hals en je naam.

Persoonlijk

Stuur ook een foto mee, een foto van je schouders bij daglicht en zonder flits. De hoeveelheid sproeten, moedervlekjes, rode vlekjes etc proberen wij zoveel mogelijk te imiteren op jouw Decolleté by DeeDee ®

Betaling en verzending

Hierna ontvang je een email met daarbij de factuur en daarin de betaalgegevens. Na ontvangst van de betaling beginnen we aan de productie van de borstplaat.

Het decolleté komt in vier huidskleuren blank, sunkissed, caramel en dark chocolate en in drie maten, Le petite een kleine cup (C cup), Extra medium een medium cup (een flinke D cup) en Large and in charge een grote cup (D/E). Uiteraard is de cupmaat een combinatie van onderborstomvang (je eigen borstomtrek zonder de borsten) en de borstomvang óver de borsten, de genoemde cupmaten zijn ter indicatie. De kleuren zijn blank, sunkissed, caramel en een donkere -negroïde- huidskleur.

Bij een borstomvang onder de 95 cm staat de Le petite erg mooi in verband met breedte van de borstplaat, bij een borstomvang vanaf 100 cm kun je kiezen tussen de medium cup en de grote cup, de breedte van de borstplaat is bij beide even groot. Decolleté by DeeDee ® sluit eenvoudig achter in de nek met klittenband verder zijn er geen banden of straps op het lichaam.

Door handig gebruik te maken van bijouterieën of accessoires is de nekrand makkelijk te verbergen, de zijkanten en onderkant worden over het algemeen 🙂 door kleding aan het oog onttrokken.

Decolleté by DeeDee ® kost in de 3 verschillende maten €449,- € 475,- en € 499,- excl. verzendkosten. Verzendkosten binnen Nederland zijn €12,50. Verzendkosten buiten Nederland op aanvraag.

Bestellen is simpel. Wat wij nodig hebben van jou is een email op info@deedeesdollhouse.nl met daarin jouw keuze voor kleur en maat, jouw eigen halsmaat, je naam en adres èn een foto van een van je schouders bij daglicht en zonder flits. De hoeveelheid sproten, moedervlekjes, rode vlekjes etc proberen wij zoveel mogelijk te imiteren op jouw Decolleté by DeeDee ®. Hierna ontvang je een email met daarbij de factuur en daarin de betaalgegevens. Na ontvangst van de betaling beginnen we aan de productie van de borstplaat.

Vragen of uitleg over de Decolleté by DeeDee ® of vragen over de bestelling? Vul het contactformulier in en er wordt z.s.m. contact met je opgenomen.

#BOEZEMVRIENDINNEN

Contact Opnemen Neem vrijblijvend contact op met DeeDee voor al uw vragen of advies+31 (0)70 366 51 66 info@deedeesdollhouse.nl eWeteringkad 69 2215 AS Den HaagMaandag tot en met Vrijdag van 9:00 tot 17:00 uurBoek een afspraak Met DeedeeVivamus magna justo, lacinia...

Hallo wereld.

Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Bewerk of verwijder het, start dan met schrijven!

Contact Opnemen

E-mail: info@deedeesdollhouse.nl
Telelefoon: +31(0)70 3665166

Enkele van onze opdrachtgevers:
ING bank, Amsterdam Pride, Superball, W-Hotel Amsterdam, Holland Casino’s, Kinky Kappers Rotterdam, MAC Cosmetics, We are The Hague, Uber, Ikea, Gemeente Den Haag, Benedict, bioscoopfilm Chez Nous, Drag S.O.S. op RTL 5/Videoland, Milkshake Amsterdam, Midzomergrachtfestival Utrecht, COC Den Haag en meer..

 

Social Media:

Stuur mij een e-mail en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!